Von Willebrand Sygdom Hos Kvinder :: hyperactivist.info

Von Willebrand disease VWD is an inherited bleeding disorder with abnormal primary haemostasis due to defects in, or decreased concentration of the glycoprotein von Willebrand factor Behandling af von Willebrand sygdom Der er ingen kur mod vWD, men behandling, hovedsagelig medicin, er tilgængelig for at forhindre eller stoppe blødningsepisoder. Ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse påvirker von Willebrands sygdom op til 1 procent af den generelle befolkning i USA. Hvor mange typer von Willebrand sygdom er der? Der findes tre hovedtyper af von Willebrand sygdom: Type 1. Type 1 er den mest almindelige type von Willebrands sygdom. Selvom lige så almindelig hos mænd og kvinder, kan VWD symptomerne være mere mærkbar i kvinder på grund af kraftig blødning under menstruation og efter fødslen. Tegn og symptomer på von Willebrands sygdom varierer afhængigt af typen og sværhedsgraden af sygdommen. VWD er næsten altid arvelig. Arvelig sygdom hos von Willebrand Årsagen til arvelig von Willebrand-sygdom er polymorfismen af genet, som koder for syntesen af von Willebrand-faktor. Hyppigheden af transport af det defekte gen af von Willebrand-faktor i befolkningen når 1 ud af 100 mennesker, men kun 10.

Derfor har vi på Center for Hæmofili og Trombose på Skejby Sygehus sat os for at undersøge, hvordan p-piller påvirker von Willebrand-faktor. texas tech university Dette har vi gjort ved at måle mængden af von Willebrand-faktor i blodet før og efter p-pillestart hos en gruppe kvinder, der begyndte på p-piller. Von Willebrand Sygdom hos hunde er en arvelig blødningsforstyrrelse forårsaget af mangel på et protein, der er nødvendigt for blodpropper. Dette protein er kendt som von willebrand faktor vWF, og det er nødvendigt for blodplader at holde sammen og forsegle brudte blodkar. Dette protein kaldes Von Willebrand faktor, og er opkaldet efter den læge, der i starten af 1900-tallet opdagede sygdommen hos mennesker. Von Willebrand’s sygdom er den mest almindelige blødersygdom hos mennesker i Danmark. Man har senere fundet ud af, at hunden også kan mangle samme protein, og dermed også have Von Willebrand’s sygdom.

Hvad er årsagen til von Willebrands sygdom? Både mænd og kvinder kan have von Willebrands sygdom, som findes i forskellige former.Den mildeste form af von Willebrands sygdom er også den hyppigste., En person kan få denne udgave af sygdommen ved at modtage et arveanlæg for von Willebrands sygdom fra enten sin mor eller far. Årsag. Lidelsen skyldes mangel på von Willebrands faktor vWF, et protein der kræves for trombocyt-adhæsion. Symptomer. vWD undertype 1 er hyppigst og ofte er patienten enten asymptomatisk eller har milde symptomer som f.eks. næseblødning, tendens til at udvikle blå mærker, blødning fra gummerne eller kraftig menstruationsblødning hos kvinder.

Hos kvinder med von Willebrands sygdom anvendes dette præparat ofte for at begrænse kraftige menstruationsblødninger. Behandling af blødersygdom er en specialistopgave, som varetages af Hæmofilicentrene på Rigshospitalet og Skejby Sygehus. Du kan læse mere om Blødersygdomme hos Danmarks Bløderforening. Symptomerne på Von Willebrand's sygdom hos hunde afhænger af hvilken type Von Willebrands sygdom, hunden har. Fælles er det at man ser øget blødningstendens efter operationer eller skader, blodet koagulerer langsommere og dårligere.

Light Aircraft Pilot Jobs
Artikler Fra Forbundens Ændringsforslag
Den Originale Kaptajn Marvel Comic
My Little Pony Maud Pie
Sorte Guitar Singer
Online Team Management Software
Håndværksgaver Til 3-årige
At Spare Penge På Disneyland
Bedste Gaming Skærm Til Pc
Sisley Adventskalender 2018
49 Samsung Qled Tv
Gravity Glow Mud Mask
Original Valentines Gaver Til Ham
Jeep Wrangler Wheel Spacers Anmeldelser
Brystløft Sort Hud
Traditionelt Moderne Køkken Design
God Morgen Billeder Med Kys
Epilepsi Aura Symptomer
Skinny Flettet Bælte
Jeg Vandt En Matematikdebat Lignende Vittigheder
Find En Undersøgelse Om Surveymonkey
P0113 Honda Civic 2000
Waris Dirie Pirelli-kalender
New Holland Ts100a Til Salg
Copyright Symbol I Android
Gratis Forsendelse Fashion Nova-kupon
Emma Watson Tale-transkription For Kvinder
Fraktioner Decimaler Og Procentdele
Nikki Bella Legetøj
Under Rustning Sort Jakke
Colon Cancer Powerpoint
Keto Fløde Pastasauce
Afspilning I Film I Nærheden Af ​​mig
Cover Story-kupon
Leopard Boots Office
12834 Tog Nuværende Kørselsstatus I Dag
Nike Legend React Men
Mit Første Premier Kreditkort Login
5 Brænder Gas Grill Grill
Sengebad Og Ud Over Cpap-pude
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18