Tror Jehova Vidne På Thanksgiving :: hyperactivist.info

Hvis man stiller et skarpt blik på deres doktrinære holdninger til spørgsmål som Jesu guddommelighed, frelse, treenigheden, Helligånden, og forsoning, så står det helt klart, at de ikke holder sig til ortodokse, kristne holdninger på disse områder. Jehovas Vidner tror, at Jesus er ærkeenglen Michael, som er den højeste skabning. 1 Bibelen: Jehovas Vidner tror at hele Bibelen er Guds inspirerede ord, og i stedet for at holde sig til en trosbekendelse der hviler på menneskers overlevering, holder de sig til Bibelen som norm for alt hvad de tror. 2 Gud: De tilbeder Jehova som den eneste sande Gud og taler åbent til andre om ham og hans kærlige hensigt med. Hvad tror de på? Jehovas Vidner tror på den almægtige Gud, Jehova, og på at han har skabt himmelen og jorden. Alle de komplicerede undere der omgiver os på jorden og i verdensrummet, vidner i sig selv om at det må være en yderst intelligent og mægtig Skaber der står bag det hele. Oct 01, 2017 · På Jesus Kristus opfyldtes profetien om at Jehova skulle blive “en sten at støde an imod, og en klippe at snuble over”. Jesus bliver altså åbenbaret som Jehova / Jahve i det Nye Testamente.

Jehovas Vidner anerkender ikke læren om den treenige Gud, men tror at Jehova er den højeste Gud og skaberen af alle ting, og at Jesus Kristus er Guds søn. De tror ikke på læren om helvede og den udødelige sjæl, men at alt ophører ved døden Jehovas Vidner er i krise. Sep 08, 2003 · Nu ved jeg ikke hvad dine forudsætninger er for at svare på diverse spørgsmål angående Jehovas Vidner, men du svarer i et brev at Jehovas Vidner tror på Jesus, men ikke som Guds søn. Der er jeg uenig. Jeg er selv født og opvokset som Jehovas Vidne, men brød med dem for ca. 5 år siden. De fleste kender kun Jehovas Vidner, som dem der uddeler Vagttårnet. Derfor tog religion.dk med til et tirsdagsmøde for at blive klogere på, hvad de tror på, og hvorfor det er så vigtigt at give det videre. Jehovas Vidner er en international, kristen retning. Den blev stiftet ca. år 1877 af amerikaneren Charles Taze Russell. Jehovas Vidner bygger på protestantisk, evangelisk kristendom. I dag findes Jehovas Vidner i mere end 200 lande.

May 05, 2014 · Formand for Støttegruppen for tidligere Jehovas Vidner, 70-årige Poul Dal, er født ind i Jehovas Vidner og opvokset på Mors i en af de første familier i Danmark, som omvendte sig til den. ”Jeg tjente eksempelvis fem kroner om ugen på at støvsuge mine forældres bil. Min far sagde til mig, at jeg skulle tage jobbet virkelig alvorligt, for Jehova holdt øje med mig. Det var nærmest mit liv, der var på spil. Var jeg ikke et ordentligt Jehovas Vidne, ville jeg jo. Nej. Det anses for værende urent, hvis man modtager blod fra andre, også andre Jehovas Vidner og selvom det kan redde ens liv. Derudover anses det at modtage blod, som mangel på respekt til gud, da den eneste anvendelse af blod han havde godkendt, var brugen af dyreblod som offer.

Toyota Land Cruiser Jeep Wrangler
Six Of Crows Læser Online 8noveller
Iphone Se Watch
Kan Jeg Ændre Gmail-brugernavn
Gratis Downloadbare Tri Fold Brochure Skabeloner Til Microsoft Word
Chokoladedækkede Jordbær Walmart
Truecar 2019 Acura Rdx
Agile Sdlc-diagram
King Pine Ski Resort
Tropisk Jul Indpakningspapir
Hunde Spiste Terro Ant Agn
Det Højest Sælgende Album Gennem Tidene
Nike Internationalist Se Black
Korte Biografier Til Børn
Julong Stål Smykker
Ib Margin Call
Dr Oz Rapid Vægttab Smoothie
Kindle Beneath A Scarlet Sky
Tapet På Tv
Counter Strike Global Offensive Tpb
Fz Version 3 Kilometertal
Lille Rivulet Krydsord Clue
Sådan Får Du Et Job Hos Statsafdelingen
Corona Light 6 Pack
Signaturindpakningsfad
Foldning Af En Sportsfrakke Til Rejser
Indpakket Spotify 2015
Ømme Ben Efter At Have Båret Høje Hæle
Organisk Macadamia Nødder Bulk
Doctor Sole Sandaler
Olin Corporation Aktie
Visual Studio Docker Værktøjskasse
Winter Squash Pumpkin
Kalyan Jewelers Mangalsutra Online Shopping
Mirakel I Julen
Trip Camp Fra Abu Camp
Lincoln Welder Generator Til Salg
Coc Apk Hack Version Download
Skechers Glider På Løbere
Baghaven Møbelsæt
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18