Sådan Gemmer Du En Lydcloud-sang På Iphone :: hyperactivist.info

Sådan gemmer du billeder fra Instagram i et personligt arkiv og hvordan du gemmer venner fotos - iOS & macOS Tutorials, Tips, Funktioner. Hvordan gemmer jeg et billede af en ven på Instagram i et personligt fotogalleri. Hvordan kan vi lytte til YouTube-musik på iPhone, når skærmen er lukket. Nulstil iPhone Lav først en backup i iCloud, før du nulstiller din iPhone. Når du nulstiller din iPhone, bliver alt slettet og sat tilbage til fabriksindstillinger. Din iPhone genstarter og du skal følge opsætningen. Se Gendan med ny iPhone fra iCloud. Sådan nulstiller du din iPhone.

Sådan gemmer du GIF'er i iPhone-beskeder App. Trin 1: Hvis du vil gemme en GIF i iPhone Messages-appen efter at have modtaget den fra en af dine venner, skal du trykke og holde det animerede billede og trykke på Gem. Trin 2: Gå derefter til din Fotos-app, og du kan finde den i dine album. Del 2: Sådan sender du GIF'er på iPhone via e-mail. Sådan skjuler du nummer, når du foretager et udgående opkald fra en iPhone 6S eller 6S plus. Hvordan Hvis du søger at skjule dit nummer fra enudgående opkald på din iPhone 6S, så den person, der modtager opkaldet, ikke får dit nummer, kan du gøre det på en meget enklere måde end opkald 69. Derefter kan du eksportere og udskrive Facebook-meddelelser, hvis det er nødvendigt. Det er alt for, hvordan du gemmer Facebook-beskeder til computeren. del 2: Sådan gemmes Facebook-meddelelser på en iOS-enhed. Hvis du vil gemme Facebook-beskeder på iPhone eller iPad, så Apeaksoft iPhone Data Recovery er dit bedste valg. Du kan gemme.

Nov 19, 2015 · Sådan gemmer du vedhæftninger fra Mail i iCloud. 1. Åbn Mail-appen og den mail, der har en vedhæftning, som du vil gemme. 2. Nederst i mailen kan du se vedhæftningen - eller vedhæftningerne, hvis det er flere. Det kan enten være som en firkant med navnet på vedhæftningen, eller også vises vedhæftningen. Feb 13, 2016 · Typisk skal man enten bare trække billedet til skrivebordet eller højreklikke på det og vælge "Gem". På iPhonen er funktionen lidt bedre skjult. Lige som med mange andre ting, er det dog ikke svært, hvis bare man ved hvordan det skal gøres. Sådan gemmer du billeder i Safari på iPhonen og iPaden. 1. Åbn Safari. 2. Sep 27, 2012 · Sådan opretter du genvejene på din iPhone. For at komme i gang skal du gøre følgende: 1. Åbn Safari og find den hjemmeside du gerne vil oprette en genvej til. 2. Til at demonstrere har vi valgt. 3. Når du er på siden skal du trykke på Del-knappen, som du finder miderst i bunden af skærmen markeret med en lille pil. Sådan gemmer du Snapchat indhold på iPhone i ubemærkethed [TIP]. Det er desværre ikke lykkedes mig at finde app'en fra samme udvikler i Google Play, selvom der istedet findes et hav af alternativer. Vi bestræber os på at lave brugbare tips til både iOS, Android og Windows Phone.

Sådan gemmer du websiden som PDF. Der er flere årsager til, at det kan være smart at gemme en webside som PDF. Måske til at vise andre, til at gemme eller måske ligefrem til at læse i toget. Når du får en mail med vedhæftede filer, kan du downloade en kopi af den vedhæftede fil på din enhed. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad. Åbn mailen. åbne de vedhæftede filer. Hvis du åbner de vedhæftede filer, risikerer du, at skadelig software begynder at køre på din computer eller enhed. Sådan gør du, hvis du.

Tyndeste Næsehøjde Størrelse
25 Pund Bådanker
Referencebrev Til Førskolelærer
Noget Navy Nix Bootie
Pakistanske Modekjoler 2018
Sted Til Sightseeing I Nærheden Af ​​mig
Banker På Valgdagen
Markedsleder Erhvervsgrammatik Og Anvendelse
Mandag Aften Fodbold Hvilken Kanal Hvad Tid
Outlook Auto Delete
Krisen Mellem Europæiske Videnskaber Og Transcendental Fænomenologi
2017 White Range Rover
4. Juli Disney World
Madewell Perfect Fall Jean
Min Lærred Smu
Petsmart Overnight Hotel Job
Flatform Sandaler Online
Net Sokker Online
L-formet Kontor Med Skrivebord
Mazda Tribute 2008
Hvad Er Symptomerne På H1n1 Svineinfluenza
Heartbroken Drawings Tumblr
Miranda Kerr Robe
Kanal 5-logo
Google Notes-app
International Journal On Energy Conversion
Fortnite-spil Til Chromebook
Sonic Free Riders Action Tal
B52 Drik Absinth
Bestil Tramadol Online Lovligt
Matco Silver Eagle Air Hammer
Definition Af Anciennitet
Iphone Dark Mode Ios 12
Martha Stewart Bedste Chokoladekage
Cream Settees Og Stole
Amerikanske Penge Til Pesos
Jeg Bliver Hos Dig Gennem Op- Og Nedture
At Have Ikke At Holde
Wildwood Medical Center
Skriv Flertalsformen Af ​​ordene
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18