Oversæt Sætninger Fra Engelsk Til Arabisk :: hyperactivist.info

Oversæt fra Dansk til Engelsk - dansk-engelsk.

Oversæt fra Dansk til Engelsk Skift navigation. - Hans sætninger er lange, hvilke igen gør det formelt. - Ved at bruge et formelt og avangeret ordvalg, så skaber man en større pålidelighed, fordi man anses som en med noget mellem ørene. Engelsk. En gratis latin-dansk oversætter af ord, udtryk og sætninger. Bemærk venligst at vores latin-dansk oversætter ikke kan oversætte mere end 5.000 tegn ad gangen. For at begynde at oversætte en tekst fra latin til dansk, skal du indtaste teksten i det øverste vindue. Den latinske tekst vil automatisk blive kopieret til det nederste vindue. Det er her, Google Oversæt kan gøre en forskel, med din hjælp. Hvis du taler arabisk eller farsi, kan du forbedre Google Oversæt via Oversæt-fællesskabet. En vigtig bemærkning: Af hensyn til oversættelseskvaliteten accepterer vi kun oversættelser fra brugere,. Oversæt din tekst med dette online oversættelsesværktøj til over 85 sprog, såsom engelsk, dansk, svensk, finsk, norsk, italiensk, fransk, arabisk,. portle.roaran.se Engelsk til dansk i PDF Hvis man har en PDF fil, feks. en teknisk manual, findes der så nogen programmer som kan oversætte disse fra engelsk til.

Oversæt fra Dansk til Somalisk er et oversættelsessystem, der giver dig mulighed for at oversætte fra alle sprog til alle. oversetter fra norsk til engelsk er en ordbok og oversettelsessystem som lar deg oversette fra alle språk til alle språk.

Oversæt fra Dansk til Engelsk. -Oversættelse, oprettelse og opdatering af internationale grænseværdier og sætninger til database. -Korrespondance på Dansk, Engelsk og Svensk med leverandører og myndigheder. -Indhentning af udtalelser, recepter og deklarationer. Description: Gyldendal har specialiseret sig i ordbøger af høj kvalitet, og vores sortiment af ordbøger til engelsk dækker alt fra den traditionelle engelsk-dansk og dansk-engelsk ordbog til specialordbøger som en juridisk engelsk ordbog, kemisk ordbog, engelsk medicinsk ordbog og bøger om engelsk grammatik og sætningsanalyse. En gratis engelsk-dansk oversætter af ord, udtryk og sætninger. For at begynde at oversætte en tekst fra engelsk til dansk, skal du indtaste teksten i det øverste vindue. Den engelske tekst vil automatisk blive kopieret til det nederste vindue. For at oversætte teksten fra engelsk til dansk, klikker du på den grå knap under det andet vindue. Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. bab.la kan ikke holdes ansvarlig for dette indhold. Læs mere her. Danish Hr. formand, jeg tror, at på 50 års afstand kan man gøre regnskabet kritisk op.

Gå til vores hjemmeside for at vælge mellem de tilgængelige sprog. Oversættelseshukommelse. Glosbe ordbøger er unikke. På Glosbe du kan kontrollere ikke kun oversættelser til sprog arabisk eller dansk: vi også give eksempler af brug, ved at vise snesevis af eksempler på oversatte sætninger indeholder oversat sætning. Slå "Gør kamerainput bedre" til eller fra. Når du oversætter billeder i appen Oversæt ved hjælp af scanningsikonet eller importikonet, sendes disse billeder til tekstgenkendelse hos Google. Hvis du vil give Google tilladelse til at opbevare billeder til fremtidig produktforbedring, skal du aktivere "Gør kamerainput bedre".

Norsk Engelsk Oversetter Norsk Engelsk.

Oversettelse norsk - engelsk er derfor spesielt laget som et oppslagsverk for deg som behøver et lett tilgjengelig - og ikke minst gratis - hjelperedskap i ditt arbeid i oversettlese av ord og setninger fra norsk - engelsk. Det kan brukes både av deg som jobber eller går på skole.

Yuan Til Os Dollar
Hl Mod Dol Dream11-forudsigelse I Dag
Madras Anmeldelse Websteder
Slack For Arch Linux
Fondant Over Ganache
Alternativer Til Hardie Board
Kate Spade Greta Court Wallet
2 Karat Diamantring Størrelse
Beskriv Holistisk Udvikling
Virgin Budget Airline
Hundefisk Surøl
Tegn Og Symptomer På Malaria Hos Børn
Emergency Care Center I Nærheden Af ​​mig
Birch Ply-tabel
Columbia Outdry Ex Featherweight Shell Jacket
Hvor Længe For At Viral Bronkitis Skal Gå Væk
Ho Skala Jupiter
Fødder Til Kvadratmeterberegner
Pompadour Frisure 2019
Gæt Høje Skinny Jeans
Forudsigelse Af Sat-score Fra Psat
Citat Om Ægtemand Og Kone-forhold
Pizza Hut On Union
3 I 1 Digital Målebånd
Gym Ab Træning Med Vægte
Dr Branch Ent
Schwarzkopf Dove Grey Toner
Nike Flyknit Trainer Ebay
Laveste Forsikringsdækning
Glad Apple Orchard
Barsel Nederdel Nz
Ord Med Stille Bogstav N
Glatte Frakke Collier Til Salg
Vægge Fr Coveralls
George Cake Topper
Bedste Paletter 2019
Sund Kornhandler Joe's
5 Middel I Matematik
Trichroma Laser Tv
Idéer Til Opbevaring Af Tøj Ingen Kommode
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18