Despotiske Synonymer Og Eksempler På Antonymer :: hyperactivist.info

Synonymer og antonymer - Clio.

Synonymer og antonymer. Tekst; Aktiviteter; Inspiration Synonymer og antonymer. Af Susanne Kjerstein Madsen. Et synonym er et ord, der har næsten samme betydning som et andet ord. Et antonym er derimod et ord, der har den modsatte betydning af et andet ord. For at se indholdet skal du logge ind på Danskfaget. Log ind. Fokusord Synonymer. Foruden synonymer vises der også store antonymer for sixpence. For detaljeret Ordliste kan du klikke på faner for at skifte mellem synonymer og antonymer. Endnu vigtigere er, vil du se fanen af definitioner på engelsk, hvorordbog giver de nøjagtige betydninger af sixpence. for det tredje angiver vi andre ordformer af sixpence.

Foruden synonymer vises der også store antonymer for footfall. For detaljeret Ordliste kan du klikke på faner for at skifte mellem synonymer og antonymer. Endnu vigtigere er, vil du se fanen af definitioner på engelsk, hvorordbog giver de nøjagtige betydninger af footfall. for det tredje angiver vi andre ordformer af footfall. Sett strek mellom synonymer. Klikk på synonymer. Trekk ord til bilde. Sett sammen synonymer. Sorter synonymer og antonymer. Sorter adjektivpar. Plasser ordene riktig. Marker synonymer i teksten. Marker antonymer i teksten. Men nu fik jeg lige taget hul på det, så nu er der et par opgaver. Jeg har lavet 2 spil fisk - et med antonymer og 1 med synonymer. Ordene her til kan sikkert bruges til en masse andre ting også. Derudover er der også et ark, hvor der skal farves nogle æbler med synonymer og antonymer.

For at se indholdet skal du logge ind på Danskfaget. Log ind. Synonymer, antonymer og homonymer Ændringer gemt Forrige Næste Eksemplarfremstilling, herunder print eller kopiering af hele eller dele af læringsportalen, er kun tilladt, hvis institutionen har indgået en aftale med Copydan Tekst & Node, og skal ske inden for denne aftales. Når man søger på et ord på sproget.dk, får man nu også Den Danske Ordbogs synonymer, antonymer og forkortelser med i søgeresultatet. Ny stor svensk-dansk ordbog Det Danske Sprog- og Litteraturselskab udgiver torsdag d. 7. oktober Svensk-Dansk Ordbog på Politikens Forlag.

Nyt på sproget.dk Når man søger på et ord på sproget.dk, får man nu også Den Danske Ordbogs synonymer, antonymer og forkortelser med i søgeresultatet. Seminar om leksikalsk semantik Den 11. juni 2018 inviterer Lingvistkredsen til seminar om leksikalsk semantik. Titlen er. Det skal være overraskende, inspirerende og give ideer til hvordan du kan skabe variation i dit sprog. Du kan altid klikke på synonymerne for at søge synonymer til disse ord. Du kan således starte med at søge på et ord, men derefter blot klikke rundt mellem alle de ord som du støder på. Det håber vi. Vi har indsamlet mere end 14.500 synonymer og næsten 6.000 antonymer for dig at søge efter eller gennemse til at finde denne særlige ord eller bare forbedre dine skrivefærdigheder. ABC synonymordbog er helt gratis for alle, og vi har indgået et samarbejde med Super synonymordbogen for at bringe endnu flere synonymer på dit øje. Finn antonymene til ordene i ruter med rød ramme. Antonymer er ord som betyr det motsatte.

Eksempel på anvendelse. Eksempel betyder omtrent det samme som Til Eksempel. Se alle synonymer nedenfor. Synonymer til eksempel, forbillede, ideal, ikon, kanon, model, paradigme, rettesnor. Annonce. Denne side indeholder forklaringer og synonymer til eksempel, "Hvad er eksempel", stavning og andet ord for eksempel. antonym på bokmål. Vi har to oversettelser av antonym i engelsk-bokmål ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Engelsk. Norsk Bokmål. antonym subst. antonym. antonym. motsatsord. Legg til ny oversettelse. Antonymer av antonym synonym. Avledede ord av antonym.

På jakt etter synonymer? Trenger du synonymer til en tekst eller står du fast i et kryssord?er din ekspert!

Symantec Endpoint Protection 14.3
Pci Simple Communications Controller Driver Windows 10 64bit
Vedtage En Familievenlig Hund
Lupus Og Åndenød
Endokrine Systemsymptomer
Bedste Babyshampoo Og Kropsvask
Star Nails Trolley Square
Symptomer På Ovariecystisk Syndrom
Personaliseret Blå Bamse
Blå Bordplade Maling
Tier Up Fortnite
Planlægning Af Loft
Ssl Vpn Huawei
Vizio 50 4k Hdr Smart Tv V-serie
Bedste Stege At Bruge
Hp Pavilion Mod Macbook Pro
Ford E350 Evap Canister Placering
Dior Lip Gloss 267
Munna Michael Hd Movie Hd Film
Fc Barcelona Live Stream Reddit
Steder Til Børn I Kairo
Videnskabsteknologi Og Matematik
Ikea Hovsta 61 X 91
Air Jordan 7 Retro Db Doernbecher
Dato For Adgang I Mla 8 Citations
Bedste Shampoo Og Balsam Til Tykt Krøllet Hår
Dunk High Elite
Givet Højre Trekant Abc
Nba Sokker Mænd
Lejrrådgiverjob For 17-årige
Sådan Stoppes Kramper I Øverste Ben
Forskellen Mellem Sort Ris Og Brun Ris
Spil Club Penguin Missions Online
Billede Til Word Converter Online
Straight Talk Kontaktnummer
Teddy's Bigger Burgers Near Me
Vil Du Snyde Din Mand
Hvad Er Før Kristus
Chanel Lip Gloss 716
Altid Overnatte Puder Med Vinger
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18