Akronym Til Bogstav A :: hyperactivist.info

The World's most comprehensive professionally edited abbreviations and acronyms database All trademarks/service marks referenced on this site are properties of their respective owners. For at danne en udtales ord, kan et akronym udelade "små ord" i serien ved at undlade at give et bogstav til at repræsentere dem. Et eksempel er NASDAQ system. Den egentlige sætning er: "National Association of Securities Dealers Automated Notering System", men som du kan se, at ordet "af" ikke er repræsenteret i akronymet. We provide quality fonts. Fonts to make you happy, and fonts to impress your friends and neighbours. Fresh out of Copenhagen, Denmark. Just like Carlsberg and H.C. Andersen.

Du bør kende forskellen mellem en akronym og en initialisme. Både akronymer og initialiteter er forkortelser, men der er en nøgleforskel mellem de to, i det mindste i øjeblikket. På grund af voldsom misbrug af udtrykket "akronym" begynder nogle ordbøger nu at tilføje en ekstra definition til det, så akronymer kan udvide deres anvendelsesområde til at omfatte initialisme. Akronym og DSB · Se mere » Forkortelse. En forkortelse er en samling bogstaver, der står i stedet for et eller flere ord. Ny!!: Akronym og Forkortelse · Se mere » Kapitæl typografi Kapitæler En kapitæl er et stort bogstav majuskel skrevet i samme højde som et lille bogstav minuskel har i.

Sep 06, 2016 · Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning. Akronym græsk ακρος, akrose, yderst, og ονυμα, onyma, navne eller initialforkortelse er en forkortelse dannet af begyndelsesbogstaverne i flere ord eller ordled. Nogen mener at termen "akronym" kun skal anvendes for initialforkortelser som betyder som uttalbare ord i stedet for at udtales bogstav for bogstav. Det er årsagen til at bogstavet San ikke har et lille bogstav. Grækernes talsystem var beslægtet med romertallet og bogstaverne, der hver havde en talværdi overtaget direkte fra det semitiske alfabet. Visse bogstaver, der ikke længere blev anvendt i klassisk græsk,. Ordet du leder efter er "permutation", hvilket er termen for at bytte rundt på elementers rækkefølge. Da første og sidste bogstav fastholdes, behøver du egentlig ikke at tage højde for om der er over 3 bogstaver eller ej, da der kun findes én permutation for både ét og ingen element. Find ord man kan danne ud fra opslagsordet. Få hjælp til Scrabble, Wordfeud, anagrammer mv.

Store Betydninger af SQ Følgende billede viser de mest anvendte betydninger af SQ. Du kan ned billedfilen i PNG-format til offline brug eller sende det til dine venner via e-mail.Hvis du er webmaster for ikke-kommerciel hjemmeside, er du velkommen til at offentliggøre billedet af.

Bollywood Film 2017 Fuld Film
Loreal Mascara Ny 2018
Teakwood Herresamling Kropskrem
Drenge Blå Skole Skjorter
V8 Udstødningssystem
Tanishq Øreringe Under 10000
Jennifer Lopez Frisurer 2017
Nåde Af Herren Betydning
Victoria Secret Pink Star Petals
Øvelser For At Hjælpe Menisk Med At Rive
Ikea Sektion Badeværelse
Klasseværelse Aktivitet Konstruktion The Square Root Spiral
Træski Til Salg
Bohemian Rhapsody-film Til Salg
Engelsk Konverteringstabel
Festival Of Geology 2018
Mizzou Baseball Hat
Dukkehuset 2
Xiaomi Termisk Krus
102 Cm I Mm
1 Og Halvsten I Kg
Hvad Betyder Dobbelt Mellemrum?
Eastern Central Time Now
De Store Gatsby Gnister
Rainbow Baby Tæppe Hæklet Mønster
Lange Formelle Kjoler Online
Aldrig Sjældent Altid
Fa Cup Runde 3 Uafgjort 2018
Nelson Mandela Citerer Vores Dybeste Frygt
Khan Academy Math Track
Fik Premiere Hbo
Et Andet Ord Til Agape
Fisk I Et Træ Quizlet
Teriyaki Kylling Bud I Frityrsteg
Hvordan Kan Du Spore Nogen Telefon Uden Dem At Vide
Penfold Club Port
Fløde Kridt Maling Med Mørk Voks
Red Dead 2 Ps4 Walmart
Grands Echezeaux 2014
Kilojoules Om Dagen
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18