1. Mest Talte Sprog I Verden :: hyperactivist.info

Top 10 mest talte sprog i verden 2017

Mange af verdens sprog tales kun af få tusind mennesker, mens andre sprog tales af millioner verden over. Faktisk tales 80 "store" sprog af 80% af verdens befolkning, mens 3600 små sprog kun tales af 0,2% af alle mennesker. Sprogforskere mener, at halvdelen af alle sprog vil være uddøde om 100 år. Her er verdens mest talte sprog. Top 10 mest talte sprog i verden 2017. Se listen over de 10 mest talte sprog i verden 2017. Måske du skulle lære et af dem? Sprog er kilden til kommunikation mellem mennesker – hvem kan ikke lide at snakke med folk? Uden sprog vil der ikke være nogen kommunikation, og når der ingen kommunikation er, stopper underholdningen og charmen i livet. De mest udbredte sprog i verdenen Hvilke sprog er de mest udbredte? Har du nogensinde undret dig over hvilke sprog, der er de mest udbredte i verden? Her kan du se en liste over de mest udbredte sprog og vi kan godt afsløre at dansk ikke er et af dem. . 1 - kinesisk, Mandarin - 955 millioner modersmål - 14,1% af verdens befolkning Kinesisk, Mandarin er det nationale sprog i Kina og kinesisk er det mest talte sprog i verden. Den kinesiske befolkning er allerede en femtedel af befolkningen i verden og er hastigt udvide sin tilstedeværelse overalt. Moderne Standard kinesisk er et officielt. De 10 mest talte sprog i verden Posted af John Yde, 10. oktober, 2013 - 12:09 Explore more infographics like this one on the web’s largest information design community – Visually.

Aug 05, 2016 · Talte sprog i verden. Fra barnsben lærer vi et sprog. Det er vores modersmål. For udvikling der tales andre sprog. Sprog har alle familier. Disse familier er ligesom mennesker konstant forandring. Arise Med sproget adskiller mennesket fra dyrene. Sprog har været der siden fremkomsten af det moderne menneske, mere end hundrede tusind år siden. Feb 13, 2018 · Når man er meget ude at rejse, er det uundgåeligt at komme til at høre andre sprog. Ikke mindst, når man er dansker, og der ikke er mere end godt 5,6 millioner, som taler vores svære tungemål. Man kan altid diskutere, hvorvidt engelsk ikke er det mest udbredte sprog i verden. Det er det uden []. Aug 10, 2015 · TOP 10 mest vanskelige sprog i verden. August 10, 2015 Admin Skønhed 0 3151. Og i det talte sprog, kan hvert ord have op til otte forskellige betydninger, afhængigt af den tone, som du taler. 3. Navajo Navajo sprog er så kompliceret, at det amerikanske militær brugt som en kode under Anden Verdenskrig. Grammatiske regler i Navajo er det.

mest talte sprog i verden. Jeg har et væddemål i gang med en kollega, om hvilke sprog der er det mest talte i verden. Jeg skal også bruge et link til at bevise det. Julie Synes godt om. bbs Nybegynder. 18. juli 2001 - 09:19 1. Det er jo klart engelsk, derefter fransk. Der findes i dag ca. 6 - 7.000 sprog i verden. Tallet er i hurtig tilbagegang og om 100 år forventes det UNESCO at kun 100 af disse vil være tilbage som talte sprog. Dansk er ganske pænt placeret på listen, faktisk på top 100 listen, så selv om dansk ikke er et verdenssprog er det et af verdens store sprog. Verdens mest talte sprog er. En konstruktion som »Manden, der taler, er min bror«, forekommer ikke på pirahã. Den slags findes ellers i alle verdens sprog og betragtes af mange som det mest karakteristiske træk ved sprog overhovedet. Noam Chomsky, der er professor i lingvistik, hævder, at en universel grammatik vil være karakteriseret ved muligheden for rekursion. Verdens sprog sorteret efter antal personer, der har sproget som modersmål.

Mar 23, 2001 · Findes der en liste over de mest talte sprog i verden? Hvordan laves sådan en liste, hvis den findes? Grunden til jeg spørger er at det blev debatteret på arbejdet i dag. Jeg mener det mest talte er mandarinsk kinesisk. Alle de andre mener spansk! - og brugte bla. sydamerika som eksempel. Men taler de f.eks ikke portugisisk i Brasilien. Vi har ikke tid til at gennemgå dem alle, men vi har samlet en liste over de 5 mest udbredte sprog i verden. Der findes over 6900 forskellige sprog i verden. Vi har ikke tid til at gennemgå dem alle, men vi har samlet en liste over de 5 mest udbredte sprog i verden. Menu.. Sprogforskerne er ikke meget for at udpege verdens ældste sprog, for forskningen viser, at bortset fra enkelte nyere sprog som kreol, har alle verdens sprog samme rødder. Verdens 13 mest talte sprog. 2 minutter Sprog. To madvarer har ændret vores sprog. 2 minutter Mest populære. Jorden. Koks i Jordens bane: 2020 bliver længere. 5 minutter. De sværeste sprog at lære i verden - Ud af de 7.097 sprog, der findes i verden, er der selvfølgelig nogle, der er sværere at lære end andre. Vi har samlet en liste over nogle af verdens sværeste sprog til at lære, der inkluderer mandarin, persisk, urdu og sågar navajo. Nov 12, 2017 · Selvom islandsk er ikke den mest komplekse sprog i verden, det er en af de sværeste at samle op. Det har sine kompleksitet og bestilling af ord og nogle stavemåder er vanskelige for engelsktalende til at forstå. Den anden ting, der gør Island så svært at lære, er, at der kun er 330.000 talere af det i verden til at lære dig.

Talte sprog i verden; Arise; Seks tusind sprog.

Uge 1: Ferie 🙂 Uge 2: I alt regner man med at der tales 6.000 forskellige sprog i vores verden. 25% tales af under 1.000 mennesker, 50% af ca. 10.000.

Tjære Til Tagdækning Til Reparation Af Lækager
Cinemark Pacific Commons Showtimes
The Seas With Nemo And Friends Aquarium
Steve Harvey Radio Show Number
3 Fold Paraply Online Shopping
Brugt Ford Work Van
Kronisk Tæt Trapezius-muskel
Uptet Resultat På Øverste Niveau
Shin Godzilla Toys R Us
Fc Exchange Live-kurser
Seje Ord Med Dyb Betydning
Hvide Termiske Bukser
Forskel Mellem Korrelation Og Tilknytning Af Attributter
Trojan Quick Action Mitre Box
Boho Nights Sengetøj
Gratis Folk Ruskind Mini Nederdel
10 I Keramisk Gryde
Lyske Smerter Efter At Have Sovet
Kommerciel Ejendom Til Leje Af Ejer
Ny Logitech-mus
Monogrammed Smykkeskrin
Oprindelige Åndelige Overbevisninger
Sugarrimmed Dazzleglass Swatch
Harry Potter Philosopher's Stone Audiobook
Cbs Sports Channel On Spectrum Tv
Ting Kan Aldrig Være De Samme Citater
Slet Aktivitet Fra Google Drev
Fuzzy Strappy Heels
Samsung Series 6 Mu6100
Afd. 56 Lys
Tumorsymptomer På Kraniet
Google Show Me Pizza Hut
Ada Kommercielt Badeværelse
Gigabyte Gtx 1050 Ti Driver
Historier At Læse Online For 10-årige
Sådan Kommer Du Til Siri-indstillinger
Amazon Seresto Cat Krave
Samsung Galaxy Tab A6 Android
Lov Og Orden Svu Selvisk
Korrekt Brug Af Mig Og Jeg
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18